Reales | Beursplein, Tiel
867
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-867,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

BEURSPLEIN, TIEL

Locatie
Tiel

Wonen-aan-het-beursplein-Tiel-aan-de-waal-nieuwbouw-3

Omschrijving

 

Op de locatie van het voormalige Nuon kantoor aan het Beursplein wordt door REALES een hoogwaardig appartementencomplex ontwikkeld. Door de grote raampartijen en hoge plafonds worden het geweldig lichte en royale woonappartementen met karakter.

 

Toekomstige bewoners krijgen veel indelingsvrijheid over de positie van wanden en indeling. Het project zal in 2 fasen ontwikkeld worden en zal in totaal uit ca 110 woningen bestaan, er is een hoogte accent voorzien waarbij op de top verdiepingen een wijds uitzicht. Parkeren zal op eigen terrein plaatsvinden middels een half verdiepte parkeergarage.

 

De plannen worden op dit moment verder uitgewerkt maar door u nu alvast aan te melden nemen wij u mee in de uitwerking van het ontwerp en zorgen wij er ook voor dat u als eerste geïnformeerd wordt over vorderingen en wanneer we in de verkoop gaan.

 

Voor meer informatie bezoekt u: https://www.wonenaanhetbeursplein.nl/