UPP Living, Alphen aan den Rijn

Locatie
Alphen aan den Rijn

 

Type
Binnenstedelijke herontwikkeling

 

Programma
Het  project bevat 190 appartementen verdeeld over 2 bouwdelen met het hoogte accent op 12 verdiepingen.
De ondergrondse parkeergarage bevat 160 parkeerplaatsen.
Het project bevat van een mix van huur- en koopappartementen.

 

Update

Reales verkoopt 190 woningen in project UPP Living in Gemeente Alphen aan den Rijn, aan Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer en een groep private beleggers.

Onlangs heeft Reales de nieuwbouwontwikkeling UPP Living in het centrum van Alphen aan den Rijn verkocht. De ontwikkeling betreft in totaal 190 woningen en 162 ondergrondse parkeerplaatsen.

Reales heeft als risicodragend ontwikkelaar het voormalige L’Oréal kantoor aan de Dr. AD Sacharovlaan 2 in Alphen aan den Rijn ontwikkeld tot een hoogwaardige woningbouwontwikkeling van 190 woningen, verdeeld over twee bouwdelen, en ondergrondse parkeervoorzieningen. De ontwikkeling bestaat uit een gebalanceerde mix van woningen in het sociale, middeldure en vrije sector huursegment.

 

Architect
EVA Architecten
Beuk landschapsarchitectuur

 

Samenwerking

 

Website project
www.uppliving.nl

Omschrijving

Uniek en verrassend wonen midden in de Randstad? Upp Living is een nieuwe, eigentijdse woonlocatie met maar liefst 190 luxe, hoogwaardig afgewerkte koop- en huurappartementen. Royale raampartijen zorgen ervoor dat het daglicht tot diep in huis doordringt. Ook comfort speelt een belangrijke rol. Daarnaast is er veel aandacht voor duurzaamheid.

 

Wat kun je in ieder geval verwachten van de koopappartementen?