Over ons

Reales

Reales is ruim 15 jaar actief als risicodragend-, en gedelegeerd ontwikkelaar op de Nederlandse markt. Vanuit eigen portefeuille zijn tientallen hoogwaardige woningbouw projecten gerealiseerd en zijn we betrokken geweest bij enkele van de meest toonaangevende vastgoed ontwikkelingen op de markt, of het nu het prijswinnende New Babylon in Den haag, het complexe Atrium op de Amsterdamse Zuidas, of het prestigieuze Manhattan in Brussel is.

Als ontwikkelaar werken wij met vaste partners, dit zijn relaties die al jaren staan en waarmee we met vertrouwen nieuwe projecten oppakken.

Onze

Visie & missie

Reales is een onafhankelijk vastgoedontwikkelingsbedrijf met een onderscheidend trackrecord in zowel residentieel als commercieel vastgoed.

Wij zijn een team van toegewijde en ervaren professionals met uitgebreide ervaring in alle aspecten van complexe en grootschalige vastgoedontwikkeling.

Als team streven we er voortdurend naar om waarde toe te voegen door een combinatie van grondige analyse, creativiteit, hands-on management en samenwerking met lokale belanghebbenden en de publieke sector. Of we nu aan onze eigen projecten werken, met een partner, of in opdracht van investeerders, we ontwikkelen met een duidelijke langetermijnvisie met het vermogen om waarde toe te voegen. Daarbij is ons niet-aflatende streven om de hoogste kwaliteit te ontwikkelen.

We zijn trots op onze vertrouwde reputatie en professionaliteit binnen de Nederlandse vastgoedmarkt.

Onze

Project partners

Corporate
profile